Ingredients per a 4 persones
1 iogurt natural La Fageda
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina fluixa de blat
1/2 mida de iogurt d’oli d’oliva extra verge
3 ous
16 g d’impulsor (llevat)
Preparació
1. En un recipient poseu-hi el iogurt, els ous, el sucre, la farina i el llevat.
2. Barregeu-ho bé fins que quedi una pasta homogènia i d’on surtin bombolles.
3. Afegiu-hi un bon raig d’anís (*) i torneu a barrejar.
4. Folreu un motlle amb paper d’alumini, oli i farina.
5. Aboqueu-hi la meitat de la pasta.
6. Agafeu les pomes, peleu-les i talleu-les en rodanxes ben fines.
7. Escampeu-les per la pasta del motlle fins que quedi tota coberta.
8. Acabeu de tirar-hi per sobre la pasta.
9. Poseu-hi per sobre les nous i empolvoreu de sucre.
10. Poseu a coure al forn a 170 o fins que quedi cuita.
11. Deixeu refredar i ja està a punt de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada