dimecres, 9 de febrer del 2011

Cóc de iogurt, poma i nous

Aquí us presento un dels diversos “cócs excursionistes” que duem a la motxilla quan sortim. Aquesta recepta la vaig treure del Facebook de La Fageda, la cooperativa de productes làctics de la Garrotxa. L’heu de tastar. Us en llepareu els dits!


 
Ingredients per a 4 persones

1 iogurt natural La Fageda
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina fluixa de blat
1/2 mida de iogurt d’oli d’oliva extra verge
3 ous
16 g d’impulsor (llevat)

Preparació

1. En un recipient poseu-hi el iogurt, els ous, el sucre, la farina i el llevat.
2. Barregeu-ho bé fins que quedi una pasta homogènia i d’on surtin bombolles.
3. Afegiu-hi un bon raig d’anís (*) i torneu a barrejar.
4. Folreu un motlle amb paper d’alumini, oli i farina.
5. Aboqueu-hi la meitat de la pasta.
6. Agafeu les pomes, peleu-les i talleu-les en rodanxes ben fines.
7. Escampeu-les per la pasta del motlle fins que quedi tota coberta.
8. Acabeu de tirar-hi per sobre la pasta.
9. Poseu-hi per sobre les nous i empolvoreu de sucre.
10. Poseu a coure al forn a 170 o fins que quedi cuita.
11. Deixeu refredar i ja està a punt de servir.

(*) Si voleu també podeu canviar l’anís per algun altre licor (ratafia, moscatell...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada